MVO Quickscan

Milieu subsidie overheid

MVO quickscan

Met het afnemen van een MVO quickscan brengen wij op een snelle manier uw huidige manier van (duurzaam) werken in kaart. Met deze People, Planet en Profit uitkomsten geven wij u een duurzaam (communicatie) advies op korte, middellange- en langetermijn. En helpen daar waar nodig met de verbeterpunten.

Op naar een duurzame(re) bedrijfsvoering
Met onze quickscan signaleren we snel en eenvoudig duurzame oplossingen voor op de werkvloer. U kunt denken aan het efficiënt gebruiken van software programma’s, duurzaam en efficiënter vergaderen, vereenvoudigen van werkzaamheden enz.

Wat verstaan we onder een duurzame bedrijfsvoering
Een bedrijf/organisatie dat respect heeft voor de sociale kant van de samenleving  Die rekening houdt met zijn werknemers, maar ook met zijn directe omgeving (People). Die gevolgen voor het milieu in acht neemt bij de productie en transport. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van energiezuinige machines of materiaal te gebruiken dat het milieu weinig belast (Planet). Maar ook de economische aspecten in acht neemt, wat niet per definitie winst (geld) hoeft te zijn. Want winst kan ook verbetering zijn van kennis en/of kwaliteit. Of verandering van reputatie en de marktpositionering (Profit).

MVO is een cyclisch proces
Uw People, Planet en Profit duurzaamheid doelstellingen veranderen altijd. En is o.a. afhankelijk van de bedrijfsgrootte, sector, bedrijfsstrategie, cultuur van de onderneming, innovaties enz. MVO is hierdoor een doorlopend proces en heeft geen eindbestemming.

Neem contact met ons op voor het afnemen van een MVO quickscan.