MVO Productketen

 3-fases1

Productketen zorgt voor bewuste klant keuze

Met het invoeren van een duurzame productketen kiezen klanten bewust voor uw product. Consument beseffen steeds meer dat grondstoffen eindig zijn en ons klimaat verandert door ons consumptie gedrag. En worden bewust dat onze wegwerpmaatschappij niet bijdraagt aan onze verantwoordelijkheid tot het behoud van onze planeet. Daarom willen consumenten steeds vaker weten welke weg het product heeft afgelegd voordat deze bij de eindgebruiker terecht komt.

Invoeren productketen
Doordat consumenten zich steeds meer bezig houden met de manier waarop een product of dienst tot stand komt. Spelen de maatschappelijke normen en waarden van bedrijven en organisaties een grote rol. Met het introduceren van een productketen brengt u direct uw klanten op de hoogte van de duurzaamheid van het product/dienst. En levert u met het invoeren van een productketen een toegevoegde waarde aan uw producten/diensten. Als MVO ondernemer geeft u hiermee aan dat u zich bij het ontwikkelen van een product of dienst bezig houdt met de duurzaamheid daarvan.

Herkenbare productketen
Wij brengen per product de keten voor u in kaart zodat deze voor de consument herkenbaar is. Waardoor u uw duurzaamheid imago vergroot.

Neem contact met ons op voor het in kaart brengen van de productketen.