MVO

MVO

MVO een manier van ondernemen

MVO Communicatiebureau versterkt de marktpositie van bedrijven en organisaties die duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, en draagt bij aan een gezonde economie en samenleving. MVO is een integrale visie op de gehele bedrijfsvoering voor nu en voor in de toekomst. Waarbij bedrijven en organisaties waarde creëert op economisch (Profit), ecologisch (Planet) en sociaal (People) gebied.

MVO in elk bedrijfsproces
Bij MVO streven bedrijven en organisaties naar duurzaamheid in elk bedrijfsproces. Zo wordt bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging gemaakt tussen verschillende interne en externe stakeholders. Dit zijn medewerkers, bestuursleden, aandeelhouders, klanten, leveranciers, investeerders, omwonenden maar ook de maatschappij en het milieu.

MVO loont
Door de stijgende vraag naar duurzame producten en diensten draagt MVO bij aan het vergroten van uw USP, winst, productiviteit en groei.

MVO is een cyclisch proces
MVO is een doorlopend proces en heeft geen eindbestemming. MVO doelstellingen veranderen afhankelijk van de bedrijfsgrootte, sector, bedrijfsstrategie en cultuur van de onderneming. Door op een strategische manier een te balans vinden tussen de 3 P’s: People, Profit, Planet kiezen klanten bewust voor uw bedrijf, instelling of organisatie.

MVO imago
Uw bedrijfsimago vergroot uw door te vertellen (storytelling) waar uw bedrijf voor staat, waar u mee bezig bent en wat u nog gaat doen. Hierdoor kiezen (potentiele) klanten en toeleveranciers bewust voor uw bedrijf. En helpen u MVO doelstellingen te bereiken.

Neem contact met ons op voor het opzetten van een MVO- Organisatie.